idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (0)

İndigo Kitap Yayinevi No.26 - Beyza Alkoç

Gençlik kitapları okumayı sever misiniz? Gençlik kitaplarının ruha bir aydınlık getirdiğine inananlardansanız No. 26 romanını mutlaka okumalısınız. Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan eserde Mine karakterinin kendine olan inancı ve hayatına getirdiği düzen anlatılıyor. Mücadeleci bir ruha tanık olmak istiyorsanız hikâye boyunca Mine'ye eşlik edebilirsiniz. Mine ile hayata daha farklı bir pencereden bakabilir, olaylara daha ılımlı bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

 

''No. 26'' adlı kitabı neden okumalısınız?

Sürükleyici bir hikâyeyle tanışmak ve köklü değişimler gözlemlemek hoşunuza gidiyorsa No. 26 tam size göre bir eser. Romanın ana karakteri Mine, yaşama adım attığı ilk andan itibaren başına gelen talihsizliklerle boğuşan bir insan. Buna rağmen Mine, hiçbir zaman zihninde negatif düşüncelere yer vermiyor; hatta sürekli ileriye doğru adımlar atıyor. Başına gelen tüm olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmayı öğrenen Mine, hayata dair olumsuz düşündüğünüz tüm anlarda sizleri oradan çıkarabilecek bir felsefeyle yaşıyor. Yazar Beyza Alkoç ise akıcı bir dil ile bunu okura derinden hissettiriyor. Ayrıca Mine ve Efe cephesinde gelişen olaylar, romantik hikâye sevenlerin ilgisini çekiyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

İndigo Kitap tarafından yayımlanan No. 26, popüler bir online okuyucu-yazar platformunda keşfedilen bir eser. 480 sayfadan oluşan No. 26 romanının kapak tasarımında Mine ile Efe'nin psikolojik durumları, mevcut şartları, olumsuzluklara rağmen bir arada olmaları resmedilir. Kitap içerisinde birçok bölümde ''Kendimi yaşamaya değer görmediğim her şey, benim bu hayattaki esaretimdir.'' ve ''Bize hiçbir şey yaşamayı hak görmeyen herkese bir çiçeğin bataklıktan da doğabileceğini göstereceğiz.'' gibi hayata ve yaşamaya dair umut aşılayan sözler yer alır. Mine karakteri de hayatını bu güç ve yaşama sevinci ile şekillendiren bir karakter olarak okuyucuya sunulur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Beyza Alkoç son dönemlerin en popüler yazarları arasında. Yazarın gençlik hikâyelerine yer verip güçlü karakterler oluşturduğu eserleri, ilgiyle takip ediliyor. Eğer No. 26 eserini beğendiyseniz ve bu tarz kitaplar okumayı seviyorsanız yazarın realistik ve romantik bakış açılarını bir arada kullandığı Enkaz Altındakiler eserini okuyabilirsiniz. Daha çok aşk konuları ile öne çıkan yazarın romantik karakterler ve öykülerinin yer aldığı bir diğer kitabı ise Sıfır Kilometre ismiyle yayımlanan eseri. Hâlâ aktif olarak kitaplar yazan Alkoç'un eserlerinin çoğu, bir seriye bağlı olarak ilerliyor. Sürükleyici ve düşündürücü anlatımıyla okuyucuyu içine çeken Karantina serisine başlamak isterseniz serinin ilk kitabı olan Karantina adlı romana şans verebilirsiniz.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.