Cemal Öğretmen, mesleğini seven bir insan. Öğrencileriyle ilgilenmek, onların problemlerine çözüm bulmak en büyük hobisi… İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır, hadisini kendisine parola edinmiş. Sevdiği işi yapmak insanı yormaz; bizi yoran işler, “angarya” kabul ettiğimiz işlerdir, diyor. Ders anlatırken ve öğrencilerin problemleriyle uğraşırken dinlendiğini hissediyor, huzur duyuyor, mutlu oluyor.
Bu roman, Cemal’in maraton koşusu gibi geçen bir yılını anlatıyor. Ateist öğrencileriyle fikir savaşlarını, Cemal’in onların önce gönlünde, sonra zihninde taht kuruşunu, alkol ve uyuşturucu batağında boğulmakta olan Remzi Bey’i ve ailesinin kurtuluşunu, oğulları Taner ve Taştan’ın bataklıkta boğuluşunu, kızları Melisa’nın melekleşmesini, kâbus gibi geçen bir öğretim yılının mutlu sonla noktalanışını anlatıyor.
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2007
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 179
Baskı Yılı: 2007
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
