idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Müzik eğitimindeki en önemli ögelerden müzik okumanın (solfej) müzik edebiyatından seçilen örneklerle keyifli biçimde yapılabilmesi amacıyla hazırlanan, Müzik Okuma Antolojisi’nin ikinci cildi olan bu çalışma, farklı dönemlerden seçilen ve orijinal eşlikleriyle kullanılan 50 parça içermektedir. Seçilen müziklerin teknik, stil ve coğrafya bağlamında çeşitlilik içermesine özen gösterilmiştir.
Parçalar seviye gözetilerek sıralanmış, yeni dizi ve ögeler kullanıldığı zaman bunlar parçaların üzerinde gösterilmiştir. Parçalardaki orijinal gürlük işaretleri korunmaya çalışılmış, gerekli görülen yerlerde ise ufak değişiklikler yapılmıştır. Müziklerin orijinal hız değerlerine sadık kalınmış, fakat bazı çalgı müziklerinin hızları bu antoloji için tekrar düşünülerek yaklaşık olarak (circa: ca.) belirtilmiştir. Parçalarda kullanılan bağlar müzikal cümle ve nefes alma yerlerini göstermektedir. 
Antolojideki parçaların eşlikleriyle bir bütün olarak çalışılmasının, bestecilerin ses dünyası ve müzik dilinin keşfedilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu parçalar çalınabilir veya eşlikleriyle birlikte farklı şekillerde çalışılabilir.
Parçaların eşliklerine kitabın arka kapağında bulunan QR kodu okutularak ulaşılabilir.


This study, second volume of Music Reading Anthology, includes 50 pieces selected from different periods, which are used with their original accompaniments. The anthology was prepared in order to read music (solfeggio), one of the most important elements in music education, using examples selected from music literature in an enjoyable way. Care has been taken to ensure that the selected music displays diversity in terms of technique, style, and geography.
The pieces are arranged according to the level, and when new topics and elements are used, they are indicated on each piece. While trying to preserve the original dynamics used in the music, minor changes were made where necessary. When possible, the original tempos of the music have been kept, but the tempo of some instrumental music has been reconsidered for this anthology and given as an approximation (circa: ca.). The slurs used in each piece show the musical phrases and the breathing places.
I think that studying the pieces in the anthology as a whole with their accompaniments is important in terms of discovering the sound world and musical language of the composers. These pieces may be played or studied in different ways with their accompaniments. 
The accompaniments of the pieces can be accessed by scanning the QR code on the back cover of the book.

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.