idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Neydi sahi şu 'kaliteli vakit geçirmek' dedikleri? İşten koşa koşa gelip, acaba bu akşam hangi etkinliği yapsak diye düşünüp, tüm akşamı çocukla oynayarak geçirip yine de yetersiz ve suçlu hissetmek mi? Kaliteli vakit geçirmek aslında çocuğunuzla bağ kurabilmek, birlikte eğlenmek, gelişimini çok yönlü destekleyerek, birlikte deneyimlenmektir. Birlikte gülmek, birlikte eğlenmek ve birlikte gelişmektir. Bu ajanda, çocuklarımızla yaşamın doğal döngüsü içerisinde, kuracağımız bağları güçlendirmek, onun; zeka, kişilik ve farkındalığını geliştirmek ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak için tasarlandı.Her haftada psikolojik kazanım hedeflerimizin olduğu bir tema var. Bu temaları uygularken kendi tarzınızı, bilgi ve becerilerinizi de katabilir, geliştirebilir, önerilen film ve kitaplarla deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Empati kurmaktan, yakın bir köye gitmeye, çocuğun olumlu davranışlarını arttırmaya, biz bilincini geliştirmekten, korkularımıza, uzay keşfinden, paylaşmaya birçok deneyimi ve kazanımı tüm yıl boyunca yaşamaya hazır mısınız?
Unutmayın bu ajanda sadece onun değil tüm ailemiz için. Birlikte keşfetmek, eğlenmek ve gelişmek bağ kurabilmek için Her ayın sonunda, çocuğunuzu daha iyi tanımanız için bazı psikolojik testler ve etkinlikler bulacaksınız. Dilerseniz yaptığınız bu çalışmaları Facebook'ta Psikolog Anne/ Uzm. Psikolog Sinem Demirel Balcı hesabımdan bana göndererek, benimle paylaşabilirsiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 164

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cenevre Fikir Sanat
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Sinem Demirel Balcı
Çizen:Bala Erfidan
Editör:Ahmet Burak Bal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.