idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Önceleri sadece İnönü Savaşları ve Lozan Kahramanı diye anılan, sonraları hayatımıza Başbakan, Cumhurbaşkanı, muhalefet lideri olarak giren İsmet İnönü...

Kimdi bu adam

Bunu; İsmet Paşa’nın hayatımızdaki yerini, kişiliğinin üstümüzdeki etkisini, zaman zaman bunalıma düşmüş bir topluma verdiği birer cümlelik çözüm formüllerini çok düşündüm, düşünürüm. Her zaman haklı mıydı, her dediği doğru muydu, hop diye ‘evet’ diyemem. Ama hiç kuşkusuz, Mustafa Kemal’in bu en yakın arkadaşını bütün ön yargılardan uzak, sakin, bilimsel yöntemlerle araştırarak tanımak, Kurtuluş’u ve Kuruluş’u doğru öğrenmemiz için zorunludur. Onda, değişmeyen bir özellik vardı. Yaklaşık yarım yüzyıl memleketimin gündeminde kalan İsmet Paşa bize çok önemli bir şey gösterdi. İlkelerine, inançlarına, yasalara sahip ve saygılı bir lider, bir sistem adamı, bir kişilik! Bizler, ondan kah korktuk, kah, sıkıldık, kah ona öfkelendik, kah göklere çıkardık, kah yerin dibine batırdık. 

Ama o, topluma karşı hep aynı kaldı. Tavrı, kişiliği, ilkeleri hiç değişmedi. Her zaman sadece ve özellikle İsmet Paşa’ydı o...

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.