idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ankara’ya babamın görevli olduğu Konya’dan kırk günlükken gelmişim. İlkokulu Hususi Bizim Mektep adlı bir okulda bitirdikten sonra, ortaokul, lise ve üniversite öğrenimini hep Ankara’da yaptım.

O günler, Kurtuluş Savaşı kazınılmamış, cumhuriyet kurulmamış, çağdaş eğitim, çağdaş hukuk, çağdaş sanat hareketleri başlamamış olsaydı, ben de unutulmuş bir orta anadolu kasabasında yaşayan, unutulmuş binlerce kadından biri olacaktım.

Oysa böyle olmadı. Ben Mustafa Kemal’in Ankarası’nda saygın bir insan olarak yaşadım, büyüdüm, okudum. Seçtiğim Meslekte çalıştım, çalışıyorum. Kitaplar yazdım, ondan fazla oyunum, operam çeşitli sahnelerde oynandı. Konferanslar verdim. Tartışmalara katıldım. İnandığım şeyleri savundum. Barış ve özgürlük şarkılarına katıldım. Ve bütün bunlar... Kurtuluş ve kuruluş hareketlerinin kahramanları tarafından bana ve özgür Türk kadınlarına sağlandı. Bütün bunlar... Mustafa Kemal’in Ankarası’nda doğdu ve kutsal vatan sathına yayıldı.

Bu nedenle, bize İsmet Paşamızın öğrettiği ifadelerle yineliyorum: Eşsiz, kahraman Atatürk!

Vatan sana minnettardır!

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.