idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap bir milletin kahramanlık destanını anlatan, bir varolma savaşının öyküsüdür. Kitabımızda, bu büyük destanı, yaratıcısının ağzından yalın ve açık anlatımıyla sizlere aktarmayı uygun bulduk. Bundaki amacımız Büyük Önderimiz'in kim yerde insanı okşayan ve kimi yerde de bir kırbaç kadar keskin olan ifadelerini ve üslubunu ne kendimizde ne de başka yazarlarda bulamayışımızdır. Yaptığımız şey sadece o günkü dili genç neslin daha iyi anlayabilmesi için üslubun bozulmamasına dikkat ederek bazı kelimeleri günümüz Türkçe'sine çevirmek oldu. Büyük Önder, 58 yıl, 5 ay ve 21 gün süren hayatını çeşitli zamanlarda yakınında bulunan insanlara anlatmıştır. Örneğin; Hikmet Bayur ve Ahmet Emin Yalman'a anlattığı çocukluk anıları 10 Ocak 1922'de Vakit Gazetesi'nde yayınlanmıştır. Suriye ve Trablusgarp'ta geçen yıllarını Afet İnan'a, Sofya'daki yaşamını ve Enver Paşa ile olan yazışmalarını Falih Rıfkı Atay'a, Çanakkale Savaşları'nı Ruşen Eşref Ünaydın'a anlatmış, 'Arıburnu Muharebeleri Raporu' ve 'Anafartalar Muhâberatına Ait Tarihçe' adlı eserleri de kendisi kaleme almıştır. Yaveri Şükrü Tezer'e verdiği hatıra defterinde ise Doğu Cephesi'ndeki yıllar anlatılmış, bunlar Hakimiyet-i Milliye Gazetesi'nde yayınlanmıştır. 15-20 Ekim 1927'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin II. Kurultayı'nda 19 Mayıs 1919'dan 1927 yılına kadar gelişen olayları belgelere dayanarak 6 gün boyunca büyük nutkunda anlatmıştır.  İşte biz bu anıları bir araya getirip O'nun eşsiz fotoğraflarıyla süsleyerek bu kitabın oluşmasını sağladık. Arşivimizde bulunan ve kitapta yer alan bu fotoğraflar yüce liderin fotoğrafçısı olan Ethem Tem'e aittir. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.