idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

 

 

MUMİ VADİSİ, yılın farklı zamanlarında çok farklı bir hale bürünür. Artık bahar gelmiştir...Kış uykusundan ilk uyanan, işaret fişeğini verir. Mumrik uzaklardan dönmüş, dallardaki çiçekler patlamış ve güneş sırtımızı ısıtmaya başlamışken herkes Vadi’de yeni bir maceraya uyanır.

Mumi Baba’nın kayığını güvenlice deniz fenerine ulaştır; Mumi Anne’ye bahçesini düzenlerken yardım et ve Mumiş’in Mumrik’e yazdığı mesajları oku...

Bu kitapla, hem yaratıcılığını geliştirecek hem de Mumilerin ilkbahar telaşına eğlenceli aktivitelerle ortak olacaksın.

Çiz, renklendir, say ve labirentlerden geç; doya doya eğlen!

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Annukka Ahola
Çevirmen:Ezgi Özdil

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.