idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Türkiye’de “Mülki İdare Klasikleri” adlı eserin kapsamını; ilgili alanlarda bir çalışma yaparken literatür incelemesi yapıldığında ‘olmazsa olmaz’ şeklinde tarif edebileceğimiz makaleler oluşturmaktadır. Teorisyen ve uygulayıcıların farklı yerlerde yayınlanmış makalelerinin bir arada yer aldığı bu kitabın amacı; söz konusu alanlardaki birikimi belli bir kronoloji ve konsept içerisinde sunmaktır. Klasikler olarak nitelendirilecek bu kitaplarla; dağınık olan başat çalışmaları bir araya getirerek siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgilenen her kesim için başucu eser ortaya çıkmaktadır.
Bu çalışma, Cumhuriyet Dönemi’nde mülki idare hakkında yazılan makale ve kitap bölümleri arasından seçilenleri içermektedir. Ayrıca Tanzimat Dönemi’nden itibaren mülki idare amiri olarak görev yapan ve İz Bırakan Mülki İdare Amirleri kitap serisinden seçilen beş mülki idare amirinin özel ve mesleki yaşam öyküleri paylaşılmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.