idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Spiritüel yaşam, metafizik alan ya da bilinçaltı derinlikleri ilginizi çekiyor mu? Kişisel gelişim kitaplarından faydalanmayı seviyor musunuz? Yazar Tuğçe Işınsu, Muhabbet Duaları-Aşkın Dorukları adlı kitabıyla okurlarını yine bir içsel yolculuğa çıkarıyor. Tüm kitaplarının alt metninde hissettiğiniz ruhsal derinlik ve dinginlik, bu kitapta da okurun iç dünyasına nüfuz ederek okuru etkisi altına alıyor. Aşkın ve muhabbetin satır aralarını okuyabileceğiniz kitapta yazar; her zamanki gibi şifanın sırlarına yönelerek okuyucunun kalp gözünü, içgörüsünü açmaya yöneliyor. Siz de ilişkileriniz üzerinde kafa yoruyor ve iletişiminizin daha iyiye gitmesini istiyorsanız ilişkiyi şifalandırma yollarını ve daha fazlasını bu kitapta bulabilirsiniz. Gelin, kitabı daha yakından inceleyelim.

 

"Muhabbet Duaları-Aşkın Dorukları" adlı kitabı neden okumalısınız?

Kendisinde doğuştan psişik güçlerin varlığını hisseden ve konuyla ilgili aldığı eğitimler sonucunda oluşturduğu geniş birikimi kitaplarıyla insanlara yansıtmak isteyen yazar Tuğçe Işınsu, spiritüel danışmanlık anlamında faydalanabileceğiniz kitabında aşkın doruklarına ulaşmayı farklı bir açıdan ele alınıyor. İki ruhun bir araya gelişinin dua ile olması sayesinde kurulan ilişkinin çok daha sağlam olacağını örneklendiren kitap, ilişkinize ışık tutabilir ve ilişkinizin daha derin bir bağ ile sağlamlaşmasının önünü açabilir. Aşka dair ne varsa bulabileceğiniz kitapta yazar; aşkın mükemmelliğe ulaşması, derin ve kuşatıcı anlamlar kazanması, ilişkinin kopmayacak kadar güçlü şekilde sürdürülebilmesi için bazı ritüeller ve tılsımlar sunuyor. Kısmetin açılması, evliliğin gerçekleşmesi, yuva kurmadan önce gerekli olan iş bulma şartının yerine getirilmesi gibi konularda tavsiye ve dualara yer verilen kitapta aşkı doruklara çıkarma yolları, cazibenin artırılması, bağlılık, aldatılmayı sona erdirme gibi ilişkiyi şifalandırmaya yönelik bölümler de bulunuyor. İlişkinizi daha da iyi bir konuma getirme ya da ilişkide yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturma kaygısı güdüyorsanız Muhabbet Duaları kitabı ilginizi çekebilir. Yazar kitapta küs olan sevgiliyle barışmak, onu geri getirmek, evde veya ilişki hayatında huzurlu olmak gibi dualara da bolca değiniyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Yazar Tuğçe Işınsu, Türkiye'de ve dünyada çok sayıda televizyon programına katılarak mistik ve enerjik güçlerin ortaya çıkarılması, şifalanma gibi konularda danışmanlık hizmeti verir. Hemen tüm kitaplarında metafizik alana ve psişik dünyaya yer veren yazarın kitapları, çeviriler yoluyla pek çok insana ulaşır ve okuyanlar bu kitapların farkındalık yolculuğuna çıkmalarına katkı sağladığını savunur. Şifalanma yolları konusunda yardımcı bir kaynak olan Muhabbet Duaları adlı kitap, yazarın konuyla ilgili yazdığı diğer kitaplar arasındaki yerini alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Tuğçe Işınsu, oldukça verimli bir yazar olarak kitap listelerinde göze çarpıyor. Kişisel gelişiminizi ve içsel yolculuğunuzu yazarın diğer kitaplarıyla sürdürmek isterseniz Hiç'likten Gelen Güç veya Tuğçe Işınsu Seti-7 Kitap Takım-El Cami Hediyeli adlı ürünleri de inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.