AUTO COOL G12 EVO ULTRA 5L
MOTUL AUTO COOL G13 ULTRA, Lobrid Tech adındaki hibrit organik / inorganik karşım katkısı teknolojisini kullanan, monoetilen glikol ve gliserol temelli, hemen kullanım için yumuşak sui le hemen karıştırılması gereken, konsantre uzun ömürlü antifirizdir.
VAG grubunun (VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA VE SEAT) binek ve ticari araçlarının G13 (VW TL 774 J) standardı gerektiren soğutma sistemleri için özellikle tavsiye edilir.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
