idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanların günlük yaşantısını aniden kesintiye uğratan doğa, teknoloji veya insan kaynaktan olaylar afet olarak adlandınlir. Her an Dünya'da veya Ay'a gidilmesinden bu yana son elli yıldan sonra uzayda yaşayabileceğimiz bu istenmeyen olaylar nedir? Zararları nasıl azaltılır? Bir afet yöneticisi stratejik planlannı yaparken nelere dikkat etmeli, bilişim teknolojisinin afetlerdeki yeni faydaları nelerdir, bilişim afetlerin etkisinden kurtulmamıza ne kadar yardımcı olur. Bu kitapta bahsi geçen bu sorular ile ilgili çok sayıda soruya cevap aranmıştır.

Mobil bilişimin günümüzde her alanda olduğu gibi afetlerde de kullanılmaya başlaması ile afetlerde yeni mobil çözüm yaklaşımları ortaya çıkmaya başlamıştır. Okuyucuya kitabın ilk bölümlerinde afetlerin ortaya çıkardığı istemeyen etkilerden kurtulmak, zararlarını azaltmak, önleyici planlar yapmak için afet yöneticilerinin alması gereken kararlar anlatılmaktadır. Kitabın son bölümlerine doğru mobil bilişim sistemlerinin afetlerde etkin olarak kullanılması ile ilgili çeşitli bilgiler bölümler halinde anlatılmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.