Samuto Model -130, makul seviye sahte para algılama sistemiyle yarı profesyonel kullanım için geliştirilmiş bir cihaz olarak tanıtılıyor ve küçük çaplı işletmelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca Kullanımı kolay ara yüzüyle dikkat çekiyor.
Sahte Para Tespiti ve Sensör TeknolojisiModel 130’da 2 x 100 dpi CIS sensör yer alıyor ve bu sensörler UV, MG, MT ve IR gibi teknolojilerle destekleniyor.
Çoklu Para Birimi DesteğiUSD, EURO, TL gibi 6 farklı para birimini tanıyabiliyor.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
– 2 x 100 dpi renkli CIS sensör
– UV, MG, MT, IR, CIS sahtelik ve sayım sensörleri
– Sayım modları: Tek para modu, karışık sayım modu, adet sayım modu
– 6 para birimii yüklü
TEKNİK ÖZELLİKLER
– Boyutlar: 271mm x 242mm x 258mm
– Ağırlık: 6.5 kg
– Üst göz kapasitesi: 300 banknot
– Sayım hızı: 1000 adet / dakika sayım hızı
– İstif kapasitesi: 200 banknot
– Ekran: TFT LCD ekran
– Garanti: 2 yıl koşulsuz garanti
– Müşteri ekranı: Müşteri ekranı dahil
– Termal yazıcı: opsiyonel
– Gürültü seviyesi: 60 desibel altında
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

