idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Performans ve üretkenlik, iş dünyasında başarılı olmakla ilgili temel göstergelerdir. İyi bir iş çıkarmak ve kurum performansını geliştirmek, konsantrasyon, planlama becerisi, etkili karar alma, analiz ve değerlendirme yeteneğinin yanı sıra kurum içerisinde iyi ilişkiler ve müşterilerle iyi ilişkiler gibi pek çok değişkene bağlıdır. Zorlu iş dünyası şartları altında, amaçlarımıza ulaşmaya çalışırken, etraftaki pek çok şey dikkatimizi dağıtabilir ve hedeflere ulaşmamıza engel olabilir. Birçok insan için, bu dikkat dağıtıcı unsurlar kontrolden çıkabilir ve otomatik olarak alınan, iyi sonuçlanmayan kararlara neden olabilir. Eğer, dikkatinizi yönetemezseniz, mevcut problemi net bir şekilde tanımlamak ve analiz etmek, çözüm alternatiflerini belirlemek, karar almak, sonuçları değerlendirmek ve gerekirse düzeltmeler yapmak konusunda yetersizlik yaşayabilirsiniz. İyi haber şu ki, dikkatimizi odaklamak, verimli çalışmak ve gerektiğinde kendimizi rahatlatmak yeteneğine sahibiz. Bazı uygulamalar yaparak, beynimizi yeniden eğitebilir, iş ve gündelik yaşam için yararlı alışkanlıklar edinebiliriz. Görev ve performans baskısı altında geleceğimize yön vermeye çalışırken, sadece kavramsal açıklamaları okumak, motivasyon konuşmalarını dinlemek ve sosyal medyada yer alan ‘değişim zamanı’ mottolu gönderileri beğenmek yeterli değildir. İhtiyacımız olan şey, kendimize dönmek ve kendi gücümüze güvenmektir. Geleceğinize sahip çıkmak ve kendinizi yönetebilmek için bu kitabın içeriğinden faydalanabilirsiniz. Otomatik düşüncelere göre hareket etmenin, tepkisel olmanın, başka perspektiflere kapalı olmanın, olayları dar kalıplar içerisinde değerlendirmenin ve yenilikçi alternatifler üretememenin çözümü kendimizi yönetebilmektedir. Kendimizi yönetebilmek, dikkatimizi yönetmekle başlar.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.