idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mimarlığın Dört Öğesi Ve İki Konferans adını verdiğimiz bu kitap, 19. yüzyıl Alman dilinde mimarlık ve sanat tarihinin en büyük kuramcısı sayılan Gottfried Semper'in mimarlık ve üslup konularını işlediği en önemli çalışmalarını biraraya getiriyor. Düşünceleri çok geniş alanlara yayılan yazarın Mimarlığın Dört Öğesi adlı yazısı ile beraber 1854 yılında Londra'da verdiği Mimari Simgeler Üzerine başlığını taşıyan kon-feransı ve 1869 yılında Zürih'te verdiği Mimari Üsluplar Üzerine adlı konferansını yayınladığımız bu kitapta, Gottfried Semper'in mimarlıkta üslup kavramını nasıl ele al-dığını olanca kapsamıyla sunmaya çalıştık.

"Mimarlık, çizime dayalı öteki sanatlar gibi, doğayı taklit etmeyi amaçlamayan yaratıcı bir sanattır. Nitekim doğada mimari yapıtların ilk-örnekleri yoktur; mimari yapıtlar tümüyle hayalgücünün, deneyin ve bu ikisini biraraya getiren bir bilimin sonucudurlar." Gottfried Semper'in bu üç çalışması Türkçe'de ilk kez yayınlanıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Janus Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Gottfried Semper
Çevirmen:Nihat Ülner,Alp Tümertekin

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.