idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Merhaba Meri

Dün bir mektup aldım. Eminim çok uzun yıllardan geliyordur. Hitap yazmamışsınız. Zaten iç dökmek için yazıldığı aşikâr. Çok özür dilerim, kendimi tanıtmayı unuttum. Ben İbrahim. Ama siz bana ibo deyin. Ben kısaltmayı severim. Evet, sizde görüyorsunuz ki sizi tanımadan meri dedim. Umarım kızmamışsınızdır bana. Bunu bir pamuk şekeri sayabilirsiniz. Yada bir bayram şekeri. Tatlı bir gülümseme olsun. Hem meri’den kime zarar gelir ki? Kalp küçüktür. Sığmanız gerekir. Meryem çok uzun kelime, eğer özel bir durum yoksa, şayet zatım meri demek ister. Biliyor musunuz? Bu gün sabahtan beri bir meridir ki takılmış ağzıma söyleyip duruyorum. Beni boş verelim şimdi.

Mektubunuz çok doluydu. Eminim her kelimesinde, başka bir acı saklıdır. Çünkü mektubunuz ağlıyordu. Belli ki etrafınızda sizi dinleyecek kimse yok. Bana anlatın… Her şeyi anlatın… en çok bana anlatın.

Saygılarımla İbo.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.