idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Don Kişot’u emanet al.” Bu iki dünya yabancısı arasında ansızın peydahlanan benim bilmediğim esriklik ve korku, rahat bırakmıyordu beni. Habil ve kabil döneminden bu yana sürekli ezeldeki ayrılıktan bir gölgenin tekrarlamış olduğundan kuşkum yoktu. Mekânlar ve zamanlar hicaptırlar. Sözler ve vuslatlar hicaptırlar; yüzler ve bedenler de.”

 Menekşenin Doğusu

Yazar Şehriyar Mandanipur; Şiraz’da doğdu. 33 yaşındayken ilk öykü kitabı, “Mağara Gölgeleri” yayımlandı. Uzun bir süre, yasaklanıncaya kadar ünlü Perşembe Akşamı adlı aylık edebiyat dergisini çıkarttı. Bugüne kadar ondan on iki öykü kitabı ve roman yayımlanmıştır. 2006’dan bu yana Amerika’da yaşayan ve Harvard’da edebiyat dersi veren Mandanipour’un son romanı: “Bir İran Aşk Öyküsünün Sansürlenmesi” başlığını taşır. Şehriyar Mandanipur, İngilizce, Felemenkçe, İtalyanca, İspanyolca, Türkçeye ve Almancaya çevrilmiştir.
“Şehriyar Mandanipur, zamanımızın en ilerici romancılarından biridir ...
Mandanipur, anavatanında uzun bir geçmişi ve şöhreti olan İran'ın yaşayan en önemli yazarlarından biridir... İngilizce konuşan okuyucular sonunda onun yazma becerilerini paylaşabiliyor.”

David Martin, The Guardian

“Mandanipur'un yazıları hayat gücü, tutku, zeka, belirsizlik ve politik referanslarla doludur. Çağdaş Farsça edebiyatına aşina olmayan bir okuyucu, 'Kundera' ya da Rüşdi’nin ' Gece Yarısı Çocukları' nı anımsayabilirler... sürükleyici ve çoğu zaman esprili.”

James Wood, New Yorker

Şehriyar Mandanipur tüm kitaplarıyla ve dilimize aktarılarak Simurg Art’da olacak.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.