idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mehmet Emin Resulzade, 1918 yılında ilan edilen Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucu önderlerinden biri ve ilk cumhurbaşkanıdır. 
XX. asrın ilk yıllarında Bakû’da basın ve siyaset hayatına atılmış, o dönemde aralarında Stalin’in bulunduğu ihtilalci sosyalist gruplarla zaman zaman iş birliği yaparak Çarlık Rusya’nın emperyalist siyasetine karşı mücadele etmiştir.
Elinizdeki kitap Türk dünyasının önde gelen fikir ve siyaset adamlarından biri olan M.E. Resulzade’nin hayatı, fikirleri ve bağımsızlık mücadelesini ana hatlarıyla ele almaktadır. Okuyucular, kitaptaki örnek metinler vasıtasıyla Resulzade’yi daha da yakından tanıma imkânı bulacak, onun istiklal yolunda sadece Azerbaycan Türklerine değil dünya Türklerine de önderlik eden bir şahsiyet olduğunu öğreneceklerdir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.