idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Medyanın Toplumsal Tarihi, bundan önceki üç baskısı ile iletişim araçlarına ve zaman içinde bu araçların içinden doğduğu ve geliştiği sosyal ve kültürel bağlamlara usta bir bakış açısı getirerek klasik bir eser hâline gelmiştir. 
Elinizdeki dördüncü baskı, bu alandaki son gelişmeleri içine alacak şekilde gözden geçirilmiş ve güncellenmiştir. Yeni baskıya günümüzün medya tarihi çalışmalarına ışık tutan kuramı ve geniş bir ikincil sözlü kültür yelpazesini inceleyen genişletilmiş bir giriş bölümü eklenmiştir.
Önceki baskılarda olmayan sekizinci bölümde ise sosyal ve katılımcı medyanın yükselişi ile bu teknolojilerin toplumsal ve kişisel hayatın her alanına nüfuz etmesi dâhil olmak üzere 21 yüzyılın devrimci medya gelişmeleri ele alınmıştır.
Teknolojik determinizmden uzak duran ve düz evrimsel sürece dair varsayımları reddeden bu kitap, iletişim araçlarının zengin tarihini ortaya koyuyor. Hızla gelişen bu medya çağında, medya tarihinin kapsamlı bir şekilde anlaşılması her zamankinden daha önemlidir. Bu bağlamda elinizdeki eser, dünyanın her yerindeki öğrenciler ve akademisyenler için ilk tercih olmaya devam edecektir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.