idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

2019 yılının son günlerinden bu yana tüm dünyanın yaşadığı Covid-19 Pandemisi, insanlık tarihi açısından iz bırakacak bir dönüm noktası olarak karşımıza çıkmıştır.

Tarihteki diğer olağanüstü süreçler gibi Covid-19 pandemisi bir kriz olarak değerlendirildiğinde toplumlar ve bireyler, çeşitli refleksler göstererek, bu krizle mücadele etmektedir. Pandemi sürecinde; pandemiyi anlamlandırma, pandemiden korunma, pandemiyle mücadele çabaları gösterilmiştir. Bu denli büyük bir krizin yönetimi de yoğun bir çaba gerektirmiştir. Bu kriz atmosferinde değişen ve etkilenen alanların başında medya kuruluşları ve sosyal ağlar başta olmak üzere iletişim sektörü gelmektedir.

Medya kuruluşları ve sosyal ağlar, pandemi süreci boyunca kamuoyuna pandemiyle mücadele noktasında haber kaynağı olmakla birlikte dezenformasyon gibi olumsuz durumlara da neden olmuşlardır. Medya kuruluşları ve sosyal ağlar, gerek olumlu yönleri gerekse de olumsuz yönleriyle bireyleri bu süreçte etkilemiştir ve etkilemeye devam etmektedir.

'Medya, Kriz İletişimi ve Sosyal Ağlar: Covid-19 Pandemi Sürecinde İletişim' kitabı; pandemiyle mücadelede medyanın oynadığı rol, sosyal ağlarda meydana gelen değişim, değişen tüketici davranışları, markaların pandemi sürecinde tüketicilere karşı olan yaklaşımları, bir kriz hâli olan pandemi sürecinin yönetimi, değişen medya tüketim alışkanlıkları gibi konuları detaylı olarak ele alarak, medya ve iletişim sektörünün pandemi sürecindeki rolünü ortaya koymaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.