idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mavi Orman kitabı, Yürük adındaki bir tavşanın diyar diyar dolaşıp hayvanlarla kaynaşarak maceralar yaşadıktan sonra kendisini evinde, yuvasında bulmasının masalı… Bu masal kitabı hayvanlar dünyasına eğlenceli ve anlamlı bir yolculuk yaptıracak sana. Yazar Güngör Dilmen, usta tiyatro yazarlığını bu masal kitabında da gözler önüne seriyor. Tiyatro izler gibi okuyacaksın her bir satırı, keyif alacaksın her bir cümleden. Keşke tiyatrosu olsa diyeceksin belki… Erdoğan Oğultekin’in masalsı çizimleriyle izlemiş kadar olacaksın Mavi Orman’ı.   


 


İnsanın en önemli başarılarından biri hayvanları konuşturmasıdır. Aslında konuşan hayvanlar değil, hayvan kılığına bürünmüş insanlardır. İnsan, hayvanı konuşturunca hayvanlar dünyası tiyatro sahnesine dönüşmüş olur.


Ünlü tiyatro yazarımız Güngör Dilmen, en büyük eğlencesi kaval çalmak olan babayiğit bir tavşanın masalını anlatmış bize. Çalılar arasından bir ses yeryüzünün en güzel ve en mutlu ülkesinin Mavi Orman olduğunu fısıldamış Yürük adındaki bu tavşanın kulağına. “Olmaz” demeyin, masal bu ya, Yürük tavşan takılmış o sesin peşine. Az gitmiş uz gitmiş. “Bir gün o krallıkta”, öbür gün bir deniz kıyısında. Başından geçenler yıldırmamış onu, koşmuş hayalinin peşinden. Dağlar aşmış. Martılar, balıkçı ağıyla denizler aşırmış Yürük tavşana. Sonunda tekrar öz yurduna ulaşmış bizim Yürük. Dünyadaki Mavi Orman’ın kendi ülkesi olduğunu anlayınca sevinçli türküler üflemiş memleketinin ırmaklarına, menekşelerine, sümbüllerine...


-Mustafa Ruhi Şirin-


 


(Tanıtım Bülteninden)


 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Güngör Dilmen
Resimleyen:Erdoğan Oğultekin

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.