idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

“Kaçamam, saklanamam!

Av olursam kendimi kaybederim,

Avcı olursam sevdiklerimi…

Çünkü Onlar beni istiyor!

Emre, sıra dışı yetenekleri olan bir öğretmen, arkadaşı Teksen parlak bir avukat…

Teksen, garip bir dava ile karşılaşır; aylar önce kaybolan bir genç ortaya çıkar ve işlenmemiş bir cinayeti üstlenir. Bu gencin üstlendiği cinayet, bir süre sonra kayıp gencin anlattığı şekilde işlenir; tek farkla, bir başka katil tarafından. Teksen, yetenekli dostu Emre’den yardım ister. Bu genci anlamaya çalışan iki dost, davayı soruşturdukça daha fazla kayıp gencin, daha fazla cinayetin ve tek bir katilin olduğunu görürler. Bir kurdun inindelerdir artık. Cinayetler, bu iki dostun yakınlarını da içine alarak çıkılması zor bir labirente dönüşür.

Emre ve Teksen, peşine düştükleri katilin izini, hem İkinci Dünya Savaşı yıllarında hem de gelecekte bulurlar; artık geri dönüşü yoktur. Göğün kapıları açılmış, Pazuzu, ordusuyla yeryüzüne inmiştir; yoksa, bu katil gelecekten mi gelmiştir?

Masumların katiline karşı Remus ve Romulus olmaktan başka seçenek kalmamıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.