idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (66)
  • Soru ve Cevap (1)

Yapı Kredi Yayınları Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk

Türk edebiyatının önemli yazarlarından Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi romanı ile büyülenmeye hazır mısınız? Birçok kişinin aşina olduğu "Hayatımın en mutlu anıymış, bilmiyordum." cümlesi işte tam da bu romanı anlatıyor. Takıntılı bir aşk hikâyesini anlatan eser, yetişkinlere hitap ediyor. Pamuk’un kaleminden çıkan Masumiyet Müzesi eserini merak mı ediyorsunuz? Öyleyse gelin, romanın içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

“Masumiyet Müzesi” adlı kitabı neden okumalısınız?

Nobel edebiyat ödüllü yazar Orhan Pamuk’un akıcı dili ve geniş hayal gücüyle inşa ettiği romanı Masumiyet Müzesi, 1975’in baharından günümüze kadar uzanan bir aşk hikâyesini anlatıyor. Yazarın on yıllık çalışması sonucu ortaya çıkan ve toplam 465 sayfadan oluşan roman; aşkın yanı sıra evlilik, arkadaşlık, cinsellik, tutku, aile ve en önemlisi mutluluk gibi konuları ele alıyor. İstanbullu zengin bir ailenin oğlu olan Kemal ile onun uzaktan akrabası olan yoksul bir ailenin kızı Füsun’un Merhamet Apartmanı’nda başlayan hikâyesi, okuru olay örgüsünün içine çekmeyi başarıyor. 30’lu yaşlarında olan Kemal, Sibel ile nişanlanmasına günler kala uzun zamandır görmediği akrabası Füsun’a rastlıyor. Kemal, Füsun'u görür görmez ona aşık oluyor ve Füsun’a duyduğu derin aşka rağmen sevgilisi Sibel’den ayrılamıyor. Eski evleri olan Merhamet Apartmanı’nda Füsun ile bir süre gizli gizli buluşan Kemal, Füsun'a aşık olmasına rağmen Sibel ile nişanlanıyor ve bir sabah Füsun’un evden gittiği haberini alıyor. Bu haberin ardından değişen ve son derece mutsuz birine dönüşen Kemal, aşkını aramaya başlıyor ancak onu bulduğunda işler pek istediği gibi gitmiyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Masumiyet Müzesi’nin gerçekten var olduğunu biliyor muydunuz? Orhan Pamuk, Masumiyet Müzesi adlı romanını yazdıktan dört yıl sonra, 2012’de, romanıyla aynı adı taşıyan müzeyi İstanbul Çukurcuma'da açar. Masumiyet Müzesi adlı romanda anlatılan her detaya bu müzede yer verilir. Peki, romanın içerisinde bir müze bileti olduğunu biliyor muydunuz? Müzeye daha kolay erişim sağlayabilmek için romanın en arka sayfasında tek kullanımlık bir bilet bulunur. Müzenin oluşum sürecini merak eden okurlar için müzedeki eşyaların toplanma ve müzenin oluşturulma süreci de son sayfalarda yazar tarafından anlatılır. Masumiyet Müzesi adlı romanın bir müzesi olduğu gibi aynı zamanda 2015 yılında Hatıraların Masumiyeti adıyla müzede çekilmiş bir belgeseli de bulunur. Dilerseniz romanı okuduktan sonra bu belgeselden yararlanabilir ya da yine aynı adla basılan ve belgeselin yazıya dökülmüş versiyonu olan Hatıraların Masumiyeti adlı kitabı edinebilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Masumiyet Müzesi adlı romanı sevdiyseniz ve Orhan Pamuk’un hayal dünyasında ufak bir gezintiye çıkmak istiyorsanız gerçek bir aşk hikâyesini mitolojiyle süslediği Kırmızı Saçlı Kadın’ı ve metinler arasılık tekniğini kullanarak ince ince işlediği motiflerin dünyasında kaybolacağınız Kara Kitap adlı eseri okuyabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.