idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

MARVEL’S SPIDER-MAN : THE CITY THAT NEVER SLEEPS DLC; Oyun, Peter Parker’ın Örümcek Adam’a nasıl dönüştüğüyle alakalı olmayacak. Peter Parker ve Örümcek Adam’ın, haliyle daha tecrübeli yıllarını oynuyor olacaksınız. (Örümcek ısırığından sonra geçen 8 yıl sonrasında…); Hikâyeye gelince; Parker’ın halası May hala, kimsesiz ve evsiz insanlara yardım eden bir vakfın başındadır. Vakfı “Master Li” isimli bir yardımcıyla yönetmektedir. Fakat Li’nin şehrin belediye başkanı olan Norman Osbourne ile geçmişten gelen bir hesabı vardır ve bunun bedelini başta Norman olmak üzere tüm New York şehrine ödetmek için elinden geleni yapacaktır.; Hikaye daha da derinleşecek ve beklenmedik olaylarla gelişecektir.; Oyunda, Marvel ve Spider-Man evreninden birçok tanıdık karaktere rastlayacaksınız. King Pin, Scorpion, Master Li, Electro, Tombstone Yuri Watanabe, Miles Morales ve daha birçoğu…; New York şehrini ise neredeyse birebir tasarlayıp oyuna entegre eden yapımcı firma, bunun yanında gerçekçi ve aktif yaşayan bir şehir dizayn etmiş.; 3. Şahıs açısından oynanan yapımda ana görevler haricinde birçok farklı mini görevlerde yer alıyor. Kullanabileceğiniz envai çeşit yetenek sayesinde düşmanlarınızı çok daha efektif bir şekilde eliminize edebileceksiniz. Ayrıca oyun boyunca dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz birbirinden farklı görünümlere ve özelliklere sahip kostümlerde yer alıyor.; Spider-Man’in kullandığı yine birçok farklı ve geliştirilebilir teknik ekipman da yer alıyor. Bunların tümünü oyun boyunca seviye atladıkça geliştirebiliyorsunuz. Oyunda birde “Level” sistemi yer alıyor ki Level sistemi sayesinde karakterinizin farklı özelliklerini geliştirebiliyorsunuz.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.