idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (7)
  • Soru ve Cevap (0)

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında hayal güçlerini geliştirecek sürükleyici eserler bulmak konusunda zorlanıyor musunuz? Cevabınız "Evet!" ise sizi tam da istediğiniz gibi bir kitapla tanıştıralım: Malamander! Thomas Taylor tarafından kaleme alınan bu macera dolu eserle birlikte çocuklar kitap okumanın tadına doyasıya varacaklar. Aksiyon ve macera sevenler için oldukça ilgi çekici, fantastik bir kurguya sahip olan Malamander'i gelin, detaylarıyla inceleyelim.

 

"Malamander" adlı kitap, çocukların gelişim sürecine nasıl katkı sağlar?

Thomas Taylor'ın kaleminden çıkan Malamander adlı kitapta olaylar, tuhaf bir deniz kasabasında geçiyor. Toplam 320 sayfadan oluşan kitabın iki ana karakteri arasında Herbert Limon ile Parma Violet yer alıyor. Mitler ve efsaneler yönünden oldukça zengin olan eser çocukların hayal dünyasını genişletirken onlara dostluk, fedakârlık ve güven duygularını da öğretiyor. Hikâyeler arasındaki geçişlerde akıcılık yönünden kopukluklar yaşanmadığı için yeni bölümde neler olacağını merak eden okur, kitabı elinden bırakamıyor. Kitapta yer alan harita ile kasabanın nasıl bir yer olduğunu ve kasabada yer alan tüm olayları rahatlıkla takip edilebiliyor. Kayıp ailesini arayan Violet'e yardım etmesi ile Herbert Limon'ın da bir anda hayatı değişiyor. Büyük Nautilus Otelindeki sıradan görevi ile monoton bir hayat yaşan Limon kendisini Violet'le birlikte herkesin adını anmaktan dahi çekindiği Malamander efsanesinin içerisinde buluyor. Kin tutmayan ve kötü adamlara dahi sevgi duyan Violet ile beraber yalnızca Herbert değil, neredeyse tüm kasaba değişiyor. Taylor'ın kurguladığı macera dolu fantastik evren, ortaokul çocuklarına hitap etse de bu kitabı yetişkinlerin de ellerinden düşürmeyeceğine ve bir solukta bitirmek isteyeceğine eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Malamander adlı kitabın yazarı Thomas Taylor'ın Harry Potter ve Felsefe Taşı'nınkiler de dâhil, illüstrasyonlarıyla tanındığını biliyor muydunuz? Yirmi dile çevrilen Malamander, çocuklara farklı bakış açıları kazandırırken şefkati, merhameti, dostluğu ve fedakârlığı da öğretir. Malamander'in hikâyesi 92. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Animasyon" ödülünün sahibi Josh Cooley'in yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılır. Barış Purut tarafından Türkçeye çevrilen kitabın ilk baskısı 2020 yılında Genç Timaş Yayınları tarafından yapılır. Üçlemenin ilk kitabı olan Malamander'in kapak illüstrasyonunu ise George Ermos üstlenir. Daha önce başarılı çizimleri ile adından söz ettiren Thomas Taylor kaleme aldığı üçlemenin ilk kitabı olan Malamander ile çocukken kurduğu roman yazma hayalini gerçekleştirir. Tüm dünyada büyük başarılara imza atan yazarın Malamander adlı kitabını çok beğeneceksiniz!

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Thomas Taylor'ın Malamander adlı kitabını beğendiyseniz yine aynı yazara ait Gargantis ile Shadowghast and Karakasvet adlı kitaplara da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.