idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Rush Makrolu Multimedia Q Kablolu Oyuncu Klavyesi Rk100 3971665392007 RUSH RK100 Makrolu Multimedia Q Oyun Klavyesi Rush RK100 MAKROLU MULTIMEDYA OYUN KLAVYESİ , 5 Adet Fonksiyon Atanabilen Tuş , Günümüz oyunlarındaki sürekli tekrarlanması gereken işlemler çok fazladır. Bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla üretilen Rush RK100 , özellikle oyunlardaki en iyi yardımcınız olacaktır. Yüksek tepkimeli yapısı sayesinde kaydettiğiniz fonksiyonlar ile zamanınızı alan oyun içi işlemleri çok kısa süre içerisinde gerçekleştirmenizi sağlar. Uzun Ömürlü Silinmez Tuşlar , Klavyelerin büyük sorunlarından birisi de tuşlardaki yazıların silinmesidir. Rush RK100 Oyuncu klavyesinin tuşları uzun süreli kullanımlarda silinmeyecek yapıda ve uzun yıllar kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Ergonomik Tasarım , Waterprof 3 , Kullanıcı Dostu , Uzun süreli Tuş Basım Ömrü , Kaydedilebilir Makro Tuşlar , Aerodinamik Tuş Yapısı Yüksek Kontrol , Kayma yapmayan tuş yapısı ile oyunlardaki hakimiyetinizi artırarak üst seviye performans göstermenizi sağlar. Rush RK100 Makrolu Oyuncu Klavyesi üzerinde bulunan Multimedya tuşları sizlere büyük kolaylıklar sağlar. RK100 Üzerinde bulunan 10 adet özel tuş ile ses açma & azaltma , medya oynatma & durdurma , hızlı bir şekilde tarayıcıya , email kutunuza erişebileceğiniz tuşları sayesinde hızınıza hız katacaktır. Renkli Yön Tuşları , Rush RK100 en çok kullanılan W,A,S,D ve Yön tuşları oyunculara özel olarak mavi renk olarak tasarlanmıştır. Uzun zamanlı kullanımlardan kaynaklanan aşınmayı ve tuştaki harflerin silinmemesi için tuşlar özel olarak üretilmiştir. RK100 ile oyunlardaki performansınız daha da artacaktır... Su Geçirmez Yapı , Rush RK100 Makrolu Oyuncu Klavyesi üzerinde 9 adet sıvı aktarıcı kanal bulunmaktadır. Bu kanallar , klavyenize sıvı dökülmesi durumunda bu sıvının klavye devrelerine temas etmeden dışarı atılmasını sağlar ve klavyenizi bozulmaktan kurtarır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.