idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Saldırılar, elektrik kesintileri, gecenin altındaki anarşistler; kentin her yerinde kuşku rüzgarları... Halk büyük bir yıkımın eşiğinde. Belirsiz kimlikler şehri kuşatıyor. Her geçen gün belirginleşen bir ekonomik farklılık teraziyi alaşağı ediyor. Kapitalistler vuruluyor, gövde sallanıyor. Fakat ne zaman
televizyonun düğmesine basılsa, filtre sistemi işliyor. Orada sürekli gülümseyen bir adam var: Her şey yolunda, köşkün balkonu denizi görüyor. Bahçesindeki sardunyaları altınla sulayan bir ressam, sanatın huzursuzluğundan dem vuruyor... Sonra televizyona reklam giriyor. Danışıklı dövüş başlıyor.
Ve tüm bu kargaşanın arasında kampa giden orta halli bir adam, konuşan bir timsahla beraber iktidar oyununa isimlerini katıyor: Majer Mayer ve Kara Timsah!

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.