idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayykitap Mahfuz - Bir Uyanış Çağrısı - Eray Hacıosmanoğlu

Varoluş ve gerçeklikle ilgili bir çağrıya kulak vermek ister misiniz? Manevi duyguların baskın bir şekilde işlendiği eserler okumayı seviyorsanız Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı kitabını mutlaka edinmelisiniz. Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı, dünya hayatının gelip geçici olduğu vurgusunu yaparak okuyucuya derin mesajlar veriyor. Kitapta insanlığın her döneminde yaşanan olaylar üzerinden iç ve dış çatışmalar işleniyor. Gelin, kendinizden parçalar bulabileceğiniz Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı adlı kitabı daha detaylı inceleyelim.

 

''Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı'' adlı kitabı neden okumalısınız?

Yeryüzünde yaşanan tüm olayların kurgusuna, insanı düşürdüğü durumlara ve geçiciliğine odaklanan Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı; bireysel ve zihinsel ögelere farklı pencerelerden bakma imkânı sunuyor. İnsanın maneviyatına yönelen kitapta, farklı olaylar ve farklı düşünceler inceleniyor. Birbirinden ayrı insanların birbirlerini nasıl etkiledikleri ve yaşanan olayların nedenleri mercek altına alınıyor. Yazarın ilgi çekici bakış açısı ve yaklaşımı, kitabın anlatımını güçlendiriyor. Ayrıca akıcı bir dille yazıldığı için okuması da analiz etmesi de daha kolay hâle geliyor. Sosyolojik araştırmalar ve yaklaşımlarla şekillenen eserin kurgusu, okuyucuyu muhakeme edebileceği farklı dünyalarla tanıştırıyor. Eğer dünya düzenine ve kişisel yaşanmışlıklara dair içsel veya dışsal olması fark etmeksizin eleştirel yaklaşımlar okumayı seviyorsanız Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı mutlaka kitaplığınızda olması gereken bir eser. Yazar, eserde "uyanmak isteyenlere" hitap ettiğini belirterek gizemli konulara ışık tuttuğunu ve göz ardı edilen birçok olayın nedenlerini irdelediğini ifade ediyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı kitabının aile dizimi uzmanı Eray Hacıosmanoğlu tarafından yazıldığını biliyor muydunuz? Peki, kitabın son çıkan kitaplar arasında popüler bir yer edindiğini duymuş muydunuz? Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı, 2022 yılında Hayykitap tarafından yayımlanır. Kitap, sayfa aralarında gündelik hayatta ve yaşam düzeninde gerçekleşen farklı olgulara yer verir. Toplam 208 sayfa olan kitabın içerisinde eleştiri unsurları yer alır. Eser, sıradanlığı dahi sorgulama ve arkasında yatan gerçekleri açığa çıkarma amacı taşır. Toplum bilimci Eray Hacıosmanoğlu, eserinde toplumun içerisinde yer eden oluşumların perde arkasını aktarır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Mahfuz-Bir Uyanış Çağrısı kitabını beğendiyseniz bu alanda yazılmış bir başka araştırma kitabı olan ve Zygmunt Bauman tarafından yazılan Kimlik eserini de okuyabilirsiniz. Yine Zygmunt Bauman tarafından kaleme alınan ve büyük bir kitleye hitap eden Sosyolojik Düşünmek kitabı, bu alanda okunabilecek eserler arasında yer alıyor. Konulara daha derin ve sorgulayıcı bakan, yayınlandığı dönem yoğun ilgi gören Dünya Düzeni kitabı ise tercih edebileceğiniz diğer seçenekler arasında bulunuyor.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.