M2S Lacivert Hakiki Deri Erkek Tımberland Tarzı Kışlık Ayakkabı
Bu şık ve dayanıklı ayakkabı, soğuk havalarda konfor ve stil arayan erkekler için ideal bir seçimdir.
Hakiki deri kalitesi ile üretilmiştir.
Polar astar materyali, ayaklarınızı sıcak tutar.
Bağcıklı tasarımı, ayakkabının ayağınıza tam oturmasını sağlar.
Lacivert rengi ile her kıyafetle uyum sağlar.
Kauçuk taban materyali, kaymazlık ve dayanıklılık sunar.
3 cm düz topuk boyu ile rahat bir kullanım sunar.
Sonbahar ve kış sezonu için uygundur.
Üretici: m2s
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
