idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Son günlerde gençlerle her konuştuğumuzda konu M. Kemal'e geliyor kimisi onu deccal olarak görüyor kimisi onu ulu önder olarak görüyor,fakat bir kişi hem deccal hem ulu önder olamayacağına göre bir yerlerde bir yanlışlık var. Konu M. Kemal ve İslam ve müslümanlar olduğuna göre birilerinin ne dediği değil taraflardan biri olan M. Kemal'in İslam hakkında ne dediği önemli. Bu yüzden bu derlemeyi yapmaya ihtiyaç duyduk.

Bir insanın kalbinde pek çok sevgi olabilir ama birbirine zıt iki sevgi olamaz örnek hem Hz. Muhammedi sevip hem de Ebu cehili seviyorum diyemez çünkü birinin sevme sebebi diğerinin sevilmeme sebebidir.

M. Kemal konusunda da durum aynı Aziz Nesin'in dediği gibi ' Gerçek Müslüman M. Kemali sevemez seviyorsa ya ahmaktır ya da sahtekardır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.