Benzer Ürünler
Turuncu bir şiir defteri var elimde, yaklaşık altı ya da yedi yaşındayım. Babamın ve üvey annemin birbirine yazdığı şiirler... Sayfaları çeviriyorum. Her sayfanın köşesinde renkli bir gül var. Şiirler, o kadar kötü bir el yazısıyla yazılmış ki okumakta zorlanıyorum. Sayfa sayısı yaklaşık iki yüz civarı gibi. Her sayfada, şiiri kim yazdıysa alt köşede isimleri yazılı. Reşit ve Şükriye... Karşılıklı birbirine yazılmış şiirler ve aynı evde yaşarken yazılmış şiirler... Onların hikayesini, o büyük aşkı gerçekten yazmak çok isterdim ama anlatacak hiç kimse kalmadı hayatta... Evin bir duvarını kaplayan, kahve tonlarında, eski bir gümüşlük... Üst kapakları camlı, alt kısım çekmeceli; bir çekmecesinde ikisine ait eşyalarla dolu fotoğraflar, şiir defteri, kişisel birkaç eşya çocukken benim oyun oynama alanımdı. Annem hiç kızmazdı orayı dağıtıp oynamama. Oysa o gümüşlüğün diğer kısımları yasaklı alandı herkes için. Şimdi anlıyorum neden kızmadığını. Çok geç bir aydınlanma, o şiir sayfalarını yırtıp atmam kadar geç. Annem, yırtarsam temiz sayfaların bana ait olacağını söylemişti.
Ait olmak neydi peki, bir nesneye ait olmak mı?
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
