idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ben, kültürler birleşince zenginleşir düşüncesi taşıyan ve bu düşünceye inanan bir insanım. Politik çizgim hep bu yönde olmuştur. Ben burada Avrupa kültürüyle de yoğruldum. Bir çeşit karma kültür, nitekim ömrümün büyük bir kısmını burada geçirdim.
Lord Tarsem King

Duygusal ve politik olarak bir Arap, profesyonel olarak bir İngiliz, felsefî olarak da bir Fransız'ım. Farklı kültürlerin birleşiminde ortaya çıkan bir kültürüm var. Kimliğim bunların hepsi olduğumu ve aynı zamanda hiçbiri olmadığımı içerir.
Dr. Robert Mabro

Politikaya pratikten çok ideolojik olarak bağlıydım. Fakat bu ülkeye geldikten sonra ırkçılığın politikanın içinde ne kadar yer edindiğini görüp, insanların isminden, renginden, dininden ve ideolojisinden dolayı dışlandığına tanık oldum. Bu beni daha da politize etti.
A. Sivanandan

Kendimi aynı zamanda yarı İngiliz gibi de hissediyorum. Yani iki kültürün bütünü gibi. Kimliği sorun yapmamamız gerekiyor. Öncelikle hepimiz bireyiz. Kendimizi mutlu hissettiğimiz yere kimliklerimiz de aittir. Kimlik içimizde hissettiğimiz rahatlıktır.
Barones Shreela Flather

Bu ülkenin de bir parçası olduk sayılırız. Ne kadar önyargılara tanık oluyorsak da, artık Londralıyım. Londra'yı seviyorum.
Dr. Krzysztof Cwizewicz
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ozan Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Semra Eren Nijhar
Editör:Abdullah Demir
Yayın Yönetmeni:Arzu Sandal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.