idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Life Before Man is a tragicomic tale of love seeking to find its way in the wake of death from the bestselling author of The Handmaid's Tale and The Testaments

Elizabeth has just lost her latest lover to suicide while Nate, her husband, is working up to run off with Lesje. And Lesje? She would rather be studying dinosaurs than distracted by men.

As Elizabeth, Nate and Lesje find themselves imprisoned by walls of their own construction the ghost of Elizabeth's dead lover hangs over them. Under his shadow, and in the spell of love, their lives will collide and entangle towards a single tragicomic climax.

'Tender, funny, absorbing, idiosyncratic, truthful, heartening... A liberating novel' Literary Review

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.