Benzer Ürünler
Eser, Ahmet Caferoğlu'nun 1945 yılı yazında Trabzon, Rize,
Giresun, Ordu ve yöresinden yaptığı araştırmalar sırasında derlediği ağız malzemelerini içermektedir. Beş bölüm altında toplanan ağız malzemesinde, 1. bölüm "Ordu Vilâyeti Ağızları", 2. bölüm "Giresun Vilâyeti Ağızları", 3. bölüm "Trabzon Vilâyeti Ağızları", 4. bölüm "Rize Vilâyeti Ağızları" başlığı altında toplanmıştır. Beşinci ve son bölümde ise "Sözlük" yer almaktadır. Bu ağız malzemeleri; masal, türkü, ninni, ağıt, mâni,
dua ve tekerlemelerden oluşmaktadır.
Sayfa Sayısı: 381
Baskı Yılı: 1994
Dili: Türkçe
Yayınevi: Türk Dil Kurumu Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.