idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu hikaye heybetli ve mistik bir dağın eteğinde başlıyor. Gençken, bir arkadaş olarak sevmediğim ve ne anlama geldiğini kesinlikle anlamadığım bir yer. Yaşamayı seçmediğim, isteğim dışında götürüldüğüm bir yer. Olgunlaşmamış iradem, genç ve yanlış fikirlerle doluydu. İlk kez bir kitap aldığım yer o dağın eteğiydi. Yapacak başka bir şey olmadığı için okuyordum. İnternet yoktu, cep telefonu yoktu. Evde telefon hattımız veya açık TV antenimiz yoktu. Sadece kitaplar vardı. Bazıları dikkatimi çeken konulara sahipken, diğerleri çok fazla değildi, ama bu durumda mevcut olan her şeyi okuyordum, bu yüzden delirmeyeceğim.

Bu kitap benim önerim, bir şeyleri fark etmenize, gözlerinizi açmanıza, değişmeye ve büyümeye başlamanıza yardımcı olacak bazı unsurlar vermek için benim işbirliğim. Bilgelik ve bilgi ile ilerlemek. O kadar çok değişebilirsin ki, takılmayı bıraktığın arkadaşların seni tekrar tanımak zorunda olduklarını hissederler.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.