idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kur'ân, muhatabının zihnine ve yüreğine seslenen bir kitap olduğu gibi, hayatın her aşaması ve alanı için de sözü olan, dolayısıyla ona müdahil olması için de gönderilen bir kitaptır. Ancak o yüzlerce yıldır inananlarının hafızasında ve duvarlardaki süslü kaplar içinde mahkûmdur. Ama insanlık ona her günkünden daha muhtaçtır. Artık onun, evlerin duvarlarındaki süslü çantalar içinden çıkarılarak, kendisine inananların kalplerini te'lif etmesinin, onların ufuklarını açmasının, inanmayanların kalplerini yumuşatmasının, zihinlerinde sorular oluşturmasının sağlanması için özgürleştirilmesi gerekmektedir. O ancak her gönüle her zihine engelsiz olarak sirayet edebilirse özgürleşmiş olur. Bunun gerçekleşebilmesi için de O'nun anlaşılıp, kavranması gerekmektedir. Kavranmayan bir buyruğun, bir sözün - o, ne kadar anlamlı ve değerli olursa olsun- içselleştirilerek bir davranışa dönüşmesi mümkün değildir.

İşte elinizdeki bu kitap, tarihin durağanlığı, dilin dinamikliği, muhatabın öğrenme ve anlama araçlarının değişmesi nedeniyle, Kur'an ve meali ile muhatabı arasında ortaya çıkmış pek çok engel ve sorunla yüzleşerek okuyucuya onu daha iyi anlayıp kavrayabilmesi için bir yöntem sunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İşaret Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Yaşar Soyalan
Katkıda Bulunan:İsmet Uçma

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.