idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Allah'ü Teâlâ Kur'an-ı Kerim'de Müslümanların dünya ve ahirette mutlu bir hayat sürmeleri için her türlü öğüt, uyarı ve nasihatlerde bulunmuş, kısaca Allah'ın rızasını kazanmak için nasıl davranması, nasıl bir hayat çizgisinde yürümesi gerektiğini bildirmiştir.

"İNMEMİŞTİR HELE KUR'AN BUNU HAKKIYLA BİLİN, NE MEZARDA OKUNMAK, NE DE FAL BAKMAK İÇİN" Kur'an, Mehmet Akif'in ifadesiyle ne ölülerin ardından okunmak, ne de fal bakmak için inmiştir. O bir üfürük kitabını da değildir. O tüm insanlara öğüt vermek, gaflet içinde olanlara gerçekleri hatırlatmak, insanları iyiye, güzele yönlendirmek, dünya ve ahret felaketlerine karşı onları uyarmak için gönderilmiştir.
O'nun kitabını anlamaya ve yaşamaya yönelik bir adım ve aynı zamanda küçük bir ahret azığı olsun diye yaptığımız bu mütevazı çalışmamızda Kur'an-ı Kerim'de özellikle Allah'a karşı sorumluluklarının bilincinde olan O'nun yasaklarını çiğnemekten sakınan, emirlerini yerine getirememekten korkan mü'minlere, Kur'an-ı Kerim'de öğüt veren ayetler bir araya getirilerek çeşitli Tefsir ve Hadis kitaplarından da faydalanılarak kısa açıklamalarını yapmaya çalıştık.

Böylelikle bu eseri okuyan kardeşlerimin günlük hayatlarında nelere inanması, neleri reddetmesi gerektiğini, nelerin iyi, güzel ve helal, nelerin kötü, çirkin ve haram olduğunu, neleri yapması, neleri yapmaması gerektiğini Allah'ın rızasını kazanmak için nasıl davranması gerektiğine ilişkin Kur'an-ı Kerim'de geçen ayetler bir araya getirilerek özet açıklamaları yapılmıştır.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkidünya

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.