Ev sahibinin sözleşmeye eklettiği tek bir şart vardı:
Ne olursa olsun, Kristal Çehre duvardan inmeyecekti.
Sungurânlar, iflasın ardından taşındıkları Mudanya’daki eski Rum konağında bunun yalnızca tuhaf bir detay olduğunu sandılar. Oysa denize bakan o evin duvarlarında, yıllardır konuşulmayan bir geçmiş sessizce yaşamaya devam ediyordu.
Mudanya, Sina Çölü ve Göbeklitepe üçgeninde geçen bu romanda; üçüz kardeşler Süreyya, Şahru ve Mirza’nın ortak bir yarası vardı.
Faris Şehrizade’nin batıl inançlarla beslenen karanlığı, Ana Tûba’nın gölgesi ve geçmişten bugüne taşınan sırlar; Sunguranlar’ı geri dönüşü olmayan bir çözülmenin içine sürüklüyordu.
Bazı sırlar unutulmazdı.
Bazılarıysa unutulduğu sanıldığı anda geri dönerdi.
Ve bir gün…
Kristal Çehre kırıldı.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
