idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Jimmy Costello’yla tanışın. Sessiz, saygıdeğer, Tanrı’dan korkan bir aile adamı mı? Yoksa geçmişi karanlık sırlarla dolu, eşkiya bir sokak savaşçısı mı? Belki de cevap ikisinin arasında bir yerde... Jimmy’nin karısı öldükten sonra içindeki karmaşa dayanılmayacak bir hale gelir ve bir gangstere yaptığı saldırı, onu Londra’yı ve işi olan polisliği bırakarak bir süreliğine ortadan kaybolmaya zorlar. Şimdi aklında kutsal görev adını verdiği bir şeyle geri dönmüştür ve birkaç eski hesabı da halledecektir. James Green bizi, kurnaz eski polisin gözlerinden, 1960’ların Kilburn’ünden, 1970’lerin savaşla parçalanmış Afrika’sına, oradan da Londra’nın yüzeyi kazınana kadar temizlenmiş gibi görünen modern sokaklarına doğru gerilim dolu bir yolculuğa çıkartıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:James Green
Çevirmen:Tayla Serpil Çoşkun

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.