idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Eski bir ikileme, yepyeni ve enerjik bir bakış: Nasıl affeder ve yolumuza devam ederiz?

Araştırmalar, affetmenin sağlığa sayısız faydaları olduğunu gösteriyor, fakat birini, hatta kendimizi bile nasıl kolay ve kalıcı bir biçimde affedebiliriz?

Midwest Affetme Çalışmaları Enstitüsü Direktörü Mary Hayes Grieco, her tür suçlamayı affedebilmeyi öğreten eğitim programıyla çığır açıyor. Koşulsuz Affetme, evde ya da işte yaşadığınız gündelik hayal kırıklıklarını ya da yıllardır sizi yiyip bitiren daha büyük sorunları affederek, geçmişi bir kenara bırakıp, daha hafif bir yürek ve daha büyük bir yaşama arzusuyla ilerlemenizi sağlayacak basit bir araç. Eşit dozdaki mizahi, şefkatli ve açık yaklaşımıyla Gireco, Özgürlüğün Sekiz Adımı ile duygusal bir sorunu iyileştirecek yolu gösteriyor. Bu eşsiz rehberi izleyerek, daha az incinecek, daha çok sevecek ve her geçen gün iç huzurunuzun daha da arttığını hissedeceksiniz.

Mary Hayes Grieco, yirmi yıldır halka açık atölye çalışmaları düzenliyor. Ayrıca Minneapolis, MN'deki St. Thomas Üniversitesi'nde ve Hazelden Tedavi Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Grieco ve meslektaşları, iyileştirme metotlarını Amerika, İrlanda, Almanya ve Kuveyt'teki profesyonellere, Irak ve Afganistan' da görev almış emekli askerlere terapi hizmeti vermiş doktorlara danışarak oluşturmuşlardır. Grieco, bu evrensel iyileşme metodunu başka kültürlerden ve ülkelerden insanlarla en kısa zamanda paylaşabilmeyi umuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 252

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Klan Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Mary Hayes Grieco
Çevirmen:Nükte Parlaöz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.