idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürpertiler ve kahkahalar: Disney kahramanları, birbirinden eğlenceli maceralarla ikisini bir araya getiriyor. Bu derlemede başarılı senaristlerin ve yetenekli çizerlerin son derece muzip bir şekilde yorumladıkları korku öykülerine hepiniz bayılacaksınız. Sevilen karakterlerin uykuları kaçıran olaylarla karşılaştıklarında nasıl tepki verdiklerine şahit olmak çok eğlenceli olacak.

Her zaman mantığının sesini dinleyen Mickey gözlerinin önünde gerçekleşen doğaüstü olaylara bilimsel bir açıklama getirmeye çalışacak. Fakat bunu başarması bazen çok ama çok zor olacak! Öte yandan, daima heyecanlı davranan Donald Amca yine ani tepkiler verecek ve inatçılıklar yapacak ama asla geri çekilmeyecek, çarpışma anlarında ondan cesuru yok çünkü! Neşeli hayaletler, üzgün ruhlar, sürpriz canavarlar ve rüyalarda beliren korkular… Her yaştan okuru, Disney dünyasının çizgi öykülerinin nostaljik dünyasına davet eden bu harika kitapta Disney’in başkahramanları bir kez daha yeni maceralara atılıp ufkumuzu genişletecekler.

Ürpertici kahkahalar eşliğinde okunacak bu korku öyküleriyle büyük bir eğlenceye davetlisiniz!

 
(Tanıtım Bülteninden)
 
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kolektif
Çevirmen:Nurbahar Gürol

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.