idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“İki kardeş, iki ortak. Gerçekten de öyleydiler. Hatta ortaktan daha fazlası, kardeşten de öteydiler.”

1920’lerin Montana’sında geçen bu sürükleyici aile dramı, vadideki en büyük çiftliğin sahibi iki erkek kardeşin hikâyesini anlatıyor. Çiftliğe gelmeleriyle birlikte –zaten olmayan– huzuru bozan bir kadın ve bir delikanlının, bir anne ve oğlunun sarsıcı hikâyesi... Roman, Thomas Savage’ın ilk kelimesinden son kelimesine kadar okuru esir alan sesi, karakterlerin tutkusu ve zalimliğiyle sarmalanıyor.

Köpeğin Pençesi, Amerikan edebiyatının en güçlü ve özgün kalemlerinden, güç teması etrafında şekillenen aile içi zorbalığa, acımasız maskulenliğe, ırkların üstünlüğüne, baskın olanın hegemonyasına, makineleşme ile doğanın mücadelesine karşı çarpıcı bir meydan okuma…

“Bay Savage’ın tonu muazzam... Edebiyat piyasasında bir adaletten bahsedebilseydik Thomas Savage’ın onlarca romanından özellikle bu ya da herhangi biri son 30 yılın çoksatan listelerinden düşmezdi... Savage, daha fazla okur tarafından keşfedilmeyi sonuna kadar hak ediyor.”
—Valerie Sayers, New York Times Book Review

“Thomas Savage’ın sesi her daim keyif veriyor... Adeta Conrad, Ford ve aynı yüzyılın erken dönemlerindeki diğer önemli hikâye anlatıcıları gibi yazıyor... Köpeğin Pençesi modern Batı’ya dair okuduğum en iyi kitap.”
—William H. Pritchard, Hudson Review

“Thomas Savage nasıl hikâye anlatacağını, neyi dışarıda bırakacağını, nerede sürpriz yapacağını biliyor. Sizin her şeyi görmenizi, koklamanızı, işitmenizi ve tatmanızı mümkün kılıyor.”
—Dennis Murphy, Tulsa Daily World

“Güçlü bir hikâye anlatıcısı… Savage’ın kitapları daha fazla okunmayı hak ediyor.”
—Roger Sale, New York Review of Books

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Thomas Savage
Çevirmen:Şaziye Çıkrıkcı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.