Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 20,16 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
İlker KöklükKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2023Kitap Seti
HayırÖnce onun sizin içinizde kurduğu tahtı devirin.” Halil Cibran
Üç mayfa üyesinin, liderlerini ikna edip mafyalarına demokrasi getirmeye kalkıştığı o gece de temel kural değişmiyor. İnsan, kendisine eziyet edenin tahtını devirmeye kalkarken, Halil Cibran’ın işaret ettiği, kendi içindeki tahtı devirmeyi unutuyor ve ne yazık ki devrilen taht değil, insanlık oluyor.
İlker Köklük; Konsensüs: Mafyaya Demokrasi Gelirse ile kurmaca bir olayın ardından gelişen olaylar zinciri ile diyaloglar arasında barındırdığı mizahi dili harmanlayarak, pek çok duygunun iç içe geçtiği bir kitaba imza atıyor.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.