idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Giz, açık olanı saklayan bir kuvvet olarak durmaktadır. ‘Dünyayı kim yönetiyor?’ sorusu karşımıza cevabı verilmesi imkânsız bir soru olarak çıkmaktadır. Çünkü dünyayı bir gücün tek başına yönetme imkânı olmadığını eski çağlardan beri siyaset teorisi göstermektedir. Komplonun ise iktidarın artık yönetme sanatını başaramadığı zamanlara denk gelen bir söylem olduğunu ileri sürmek yanlış olmayacaktır. Barış Başaran ‘komplolar çağı’ olarak gördüğü postmodern toplumların 21. yüzyılda aldığı forma dikkat çekmektedir. Bir yandan sahte enformasyonun diğer yandan sahte haber üzerine kurulu bir popülizmin gelişimini izlediğimizde meşruluğunu yitiren modernliğin yerini almak için hareketlenen yeni bir siyasi rejimin popüler kültürle harmanlanmakta olduğunu görebiliriz.
Okunması ilginç, yazılışı akıcı ve olayların takibinde merak uyandıran, postmodern bir roman gibi işleyen bir kitap.

Prof. Dr. Ali Akay

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.