Kodak 20 Adet Max Super Alkalin 2’li Ayrılabilir Kartela Kalem Pil
Yüksek Enerji Gerektiren Ürünlerde Günlük Kullanım için ideal Sıradan Çinko karbon pillere göre 15 Kat daha uzun ömür Civa, Kurşun ve Kadmiyum içermez 30430741 KAA-2X10
- Kodak 20 Adet Max Super Alkalin 2’li Ayrılabilir Kartela Kalem Pil
CAT Numarası : 30430741
Ürün Kodu : KAA-2X10
Ürün Açıklama : Kodak 20 Adet Max Super Alkalin 2’li Ayrılabilir Kartela Kalem Pil
Raf Ömrü : 10 Yıl
Nominal Güç : 1.5 Volt
Nominal Kapasite : 2800 mAh at 75 Ohms
Dahili Empedans : 0.15 Ohms
Önerilen Depolama Sıcaklığı : 10 – 25 °C
Çalışma Sıcaklığı : -20 – 54 °C
Kimyasal Sistem : Alkaline, MnO2 / KOH / Zn
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
