idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kocanız ya da birlikte olduğunuz erkeğin bir başkasıyla yazıştığını öğrendiniz. Belki küçük bir flört belki de çok önceden başlamış gizli bir ilişki var ortada.

 

Arkadaşlarınız olaya ‘Tüm erkekler böyle’ veya ‘Terk et gitsin’ şeklinde yaklaşıyorlar. Siz bir yandan olayın şokunu yaşarken bir yandan da sevdiğiniz erkeği kaybetme korkusuyla yüzleşiyorsunuz.

Kafanız o kadar karışık ki neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda sürekli gel-gitler yaşıyorsunuz. Üstelik onu hala sevdiğiniz için size geri dönmesini istiyor ama gururunuz kırılmadan bunu nasıl gerçekleştirebileceğinizi bilmiyorsunuz.

 

Bu kitap evli veya değil, ilişki yaşayan tüm kadınlar için yazıldı. Kadın-erkek ilişkilerinin dinamiklerini öğrenmek, evliliğin bir erkek için ne anlama geldiğini daha iyi anlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Özellikle de bir ihanetle burun buruna gelmiş bir kadınsanız eğer, içinden geçeceğiniz süreçleri en iyi şekilde atlatarak sevdiğiniz adamı nasıl geri kazanacağınızı bu kitabın rehberliğine bırakabilirsiniz. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Andrew G. Marshall
Çevirmen:Berkan Kirmit

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.