idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arka kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

 

 

Koca Seyit, Çanakkale Savaşlarında eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği sergileyen yiğit bir Türk gencinin doğumundan ölümüne dek geçen hayatının anlatıldığı klasik tarihsel bir epik roman örneğidir.

Çanakkale Savaşlarının kaderini değiştiren Seyit Onbaşının fakirlik, yoksunluk ve mücadeleyle geçen hayatını ödünsüz ve tavizsiz duruşuyla taçlandıran tarihsel konu ve olayların aktarıldığı romanda, yazarın anlatım diline aktardığı samimi cümleleri yeni nesile örnek teşkil ettiği gibi kavi bir tarih şuurunun işaret edilip inşa edilmesi noktasında da bir çalışma ortaya koyuyor.

Yazarın tarihteki güçlü ve kuvvetli bir kahramanı benimseyip özümseyerek roman formuna aktarması ise ayrıca bir yiğitlik ve cesaret örneği olduğu kadar Milletimizin kaderini değiştiren “tarihte bir kahramanın” genç nesil tarafından seçilip algılanması açısından tarihsel şuurun güzideliğine güzel bir işarettir.

Bu romanda Koca Seyit’in şecaat azmi ve hayat mücadelesi, yalın ve duyumsanarak yaşanılmış cümlelerle okura yansıtılıyor.

Koca Seyit, “Kahramanın Kim?” sorusuna müşahhas bir cevap veriyor…

 

Genel Yayın Koordinatörü: Ünsal Ünlü

Yayın Yönetmeni: Naile Aksay Ünlü

Editör: Mustafa Nurullah Celep

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.