idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
7 Taksit Worldcard'ta
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Genel Özellikler Garanti Süresi: 5 Yıl KitchenAid Türkiye Garantili Orijinal Kurulum: Yetkili servis kurulumu gerektirmez, ürünü kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti fatura tarihi itibariyle başlamaktadır.   Özgün KitchenAid tasarımına sahip Artisan ekmek kızartma makinesi, etkileyici ve zengin işlevselliği ile tost ve kızarmış ekmeklerin tadını çıkarmanızı sağlar. Kullanımı kolay kontrol paneli sayesinde, istediğiniz parametreleri hızla ayarlayabilir ve ışık-ses kontrolleri ile takip edebilirsiniz. Hafif kahverengiden tam kızarmışa kadar 7 kızartma derecesi ile ailenin tüm ihtiyaçlarını  cevap verir. Farklı tercihleri kısa sürede uygulayarak pratik çözümler sunar. Hazır kızarmış ekmeği 3 dakika boyunca sıcak tutabilir veya 30 saniye içinde hızlı bir şekilde ısıtabilir. Ürün, dondurulmuş ekmeğin buzunu çözer ve taze hale getirir. Simit (bagel) ve hamburger ekmeği seçeneği ile öğle yemeği ve atıştırmalık saatlerini kolaylaştırır; simit ve ekmeklerin içini altın rengi, dışını ılık yapabilir. Motorlu indirme ve kaldırma teknolojisi ile ekmekleri dilediğiniz zaman kızartabilir, dilediğiniz zaman da kızartma işlemini iptal edebilirsiniz.   Avantajlar:   7 kızartma derecesi: Hafif kahverengiden tam kızarmışa kadar   Isınma fonksiyonu: Tostunuzun optimum sıcaklığını, 45 saniye süreyle manuel olarak çıkartılmadıkça, kızartma döngüsünün bitiminden itibaren 3 dakika süreyle sıcak tutar. Bu süreden sonra tost makinesi bir bip sesi çıkaracak, dilimleri yükselterek otomatik olarak kapanacaktır.   “Bagel” kızartma fonksiyonu: Ekmek kızartma makinesi, uygun kızartma için optimum sıcaklığı ve kızartma süresini sağlayan, “bagel” kızartma fonksiyonun sahiptir. Ekmek kızartma makinasının ısıtma elemanları, her odanın bir tarafında daha az güce sahiptir; bu da kesilmiş “bagel”ın dışında ve içinde farklı kızartma sağlar.   Dondurulmuş ürünlerin kızartılması fonksiyonu: Dondurulmuş dilim ekmeklerin hafifçe çözülüp tekrar kızartılmasını sağlar.   Isıtma fonksiyonu: 1 dakikadan kısadır   Arka START / STOP düğmesi: Kızartma işlemini başlatmanızı / durdurmanızı sağlar. Yuvalar haznelere yerleştirildikten sonra, haznelere otomatik olarak indirilecek ve önceden seçilmiş ayarlara göre ekmek kızartma işlemine başlanacaktır. Kızartma döngüsünün sonunda cihaz bip sesi çıkarır ve ardından haznelerin dışına çıkar.   Teknik Özellikler: Gövde Malzemesi:  Alüminyum Döküm Kızartma Haznesi:  2 Kızartma Kademesi:  7 Kızartma Fonksiyonları:  Bagel, Buz Çözme, Sandviç, Tost/İptal Sıcak Tutma:  Var Kırıntı Tepsisi:  Var Elektrik Gücü (W):  1250 Gerilim (V):  220 - 240 Frekans (Hz):  50/60 Ürünün Yüksekliği (mm):  225 Ürünün Genişliği (mm):  400 Ürünün Derinliği (mm):  330 Paketli Ürünün Yüksekliği (mm):  320 Paketli Ürünün Genişliği (mm):  180 Paketli Ürünün Derinliği (mm):  240 Net Ağırlık (kg):  5 Brüt Ağırlık (kg):  6   Ekipmanlar: Sandviç rafı 5KTSR1 (İnce içerikli sandviçleri hazırlamak için)   

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.