idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sanki sokaklar ve caddeler daralmış ve insanlara küsmüş gibiydi. Menâf’ı yine buhrân kaplamıştı. Ne yapacağını bilemiyordu âdeta.

Bir çıkış yolu arıyordu. Artık etrafında olan insanlar ona canavar gibi görünüyordu. İnsanlardan kaçışının ardı arkası gelmiyordu. Bu kaçış, zihnine fikir yorgunluğundan başka bir şey kazandırmıyor ve katmıyordu. Böylece kendisi bundan sonra bu yorgunluğun hammâlı olmuştu. Elbette bu yük bir yerde dökülecekti. Belki de Menâf döküldüğü vakit o yük altında ezilecekti. Kendi yükünün altında ezilmek! Aslında Menâf’ın çıkış yolunu düşünmesi, zihnini yormak yerine bilakis onu rahatlatacaktı. Ancak Menâf için rahmet kapısı hatta açılmasında şüphe duyulmayan dua kapısı olan Annesi’nin varlığı onun en büyük zenginliğiydi.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.