idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mutlaka okumanız gereken 50 polisiye yazarından biri, İtalyan polisiyesinin ustası Andrea Camilleri.

Andrea Camilleri ile bütünleşmiş, tüm dünyada tanınan bir komiser, Salvo Montalbano.

Andrea Camilleri, bir kez daha muazzam bir olay örgüsüyle okuru karşılıyor. Her şeyin her şeyle bağlantılı olduğu, detayların zihinleri doldurduğu sıra dışı bir polisiye roman Keman Sesi.

Komiser Montalbano bir kez daha zor bir durumla karşı karşıya. Keman Sesi Camilleri’nin en iyi kurgulanmış romanlarından biri: öldürülen genç bir kadın, şans eseri ortaya çıkan cinayet, toplumdaki çarpık ilişkiler ve her şeye karşın masumiyetini ve sakinliğini koruyan bir Vigàta. Vigàta’nın apartmanlarında, sokaklarında ve caddelerinde bilindik yüzler bir kez daha bizlerle. Montalbano’nun doğrunun peşinde koşmasının yol açtıkları: düzeni ve adaleti sağlamak için geçilen dolambaçlı yollar.

“Kim yaptı?” polisiyesinden çok daha fazlası.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.